Vacature Hoofd Technische Dienst

De functie
Het Hoofd TD rapporteert aan de Bedrijfsleider en geeft als meewerkend voorman leiding aan 5 monteurs. Primair verantwoordelijk voor het plannen en (laten) uitvoeren van preventief- en storingsonderhoud. Ontwikkelt een TD jaarplan, bewaakt KPI’s, resultaten en deadlines en rapporteert daarover. Brengt structuur aan, zet meetbare doelstellingen neer en realiseert deze samen met het team. Stelt de juiste prioriteiten en zorgt voor balans tussen de technisch-operationele en de leidinggevende taken Werkt constructief samen met Productie en Logistiek. Signaleert en analyseert technische en logistieke knelpunten en realiseert een continu verbeterproces. Optimaliseert de machinebezetting en kwaliteitsbewaking en richt samen met Logistiek een voorraadbeheerssysteem in. Draagt zorg voor een effectief wekelijks overleg en creëert draagvlak voor zijn aanpak.

Standplaats
Woont bij voorkeur op bereisbare afstand van Oosterhout (50 km.) of is bereid zich daar te vestigen.

Uw toegevoegde waarde
Wij komen graag in gesprek met kandidaten met het onderstaande profiel: Een meewerkend voorman met een HBO (scheeps)werktuigbouwkundige opleiding. Ervaring in een productie omgeving. Technisch én organisatorisch sterk. Leidinggevende ervaring en ambities, doorgroeipotentieel. Signaleert en analyseert knelpunten, hakt knopen door, draagt zijn ideeën uit. Neemt het voortouw en wijst de weg, overziet het hele proces, van grondstoffeninkoop tot uitlevering aan de klant. Realiseert een duidelijke, werkbare structuur met KPI’s. Sluit als persoon aan bij de bedrijfscultuur, heeft een directe, nuchtere opstelling en is een harde werker. Motiveert en stimuleert medewerkers en zet ze in op de juiste plek. Is resultaatgericht, heeft overtuigingskracht, communiceert duidelijk en heeft oog voor logistiek, kwaliteitsbewaking en verbeterprocessen.

MAKZ biedt
Een leidinggevende functie met doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren zult u op termijn doorgroeien in de productieorganisatie. Een interessante, technisch-logistieke positie bij een succesvol bedrijf in een groeimarkt. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij het functieniveau.

Interesse?
Hebt u interesse én voldoet u aan de eisen in het profiel? Dan zien wij uw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op de website: http://www.easy-recruitment.nl

Contactgegevens
Thijs Wolfs, Easy Recruitment, Amersfoort, T: 06-11519800, E: thijs@easy-recruitment.nl.

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. De eerste kennismaking vindt plaats met Easy Recruitment. Daarna vinden er vervolggesprekken plaats bij MAKZ. Een referentieonderzoek en assessment kunnen onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

MAKZ kalkzandsteen bv - Mechanisatieweg 5 - 4906 AE Oosterhout - T. 0162 471 100 - info@makz-kalkzandsteen.nl